SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

140 músics interpreten l'obra Vikings de Lionel Beltrán-Cecilia a Cullera

Wild West, una altra de les composicions del músics ampostí, ha estat gravada aquest mes de febrer per la Banda da Força Aérea Portuguesa per a l’editorial musical Molenaar

etiquetes   noticies, cultura, musica, amposta

26/2/2020

140 músics interpreten l’obra Vikings de Lionel Beltrán-Cecilia a Cullera | Amposta.info El concert es va celebrar a l’auditori de Cullera


El passat 16 de febrer la Banda Simfònica de l’Ateneu de Cullera (Comunitat Valenciana), juntament amb la Banda del Conservatori de Música "Isaac Albéniz" de la Diputació de Girona van interpretar l’episodi simfònic "Vikings: The Legend", de l’ampostí Lionel Beltrán Cecilia, obra que el compositor va gravar amb l'editorial Molenaar Edition l’any 2019.

El concert va ser dirigit pel director i compositor Ferrer Ferran. Els músics van realitzar una magnífica interpretació de l’obra transportant a un públic entregat a la música, fins a l’última nota. La jornada va acabar amb una cercavila fins a la seu social de l'Ateneu de Cullera acompanyada de les autoritats, on es va mostrar l'agraïment per part del públic al compositor, director i músics pel gran moment que havien pogut gaudir gràcies a aquella obra, tot qualificant el concert com un dels millors dels últims anys.

Dos dies després d'aquest concert, el compositor ampostí es traslladava a Lisboa per a assistir a la gravació que la Banda da Força Aérea Portuguesa va realitzar per a l'editorial Molenaar d'una altra de les seues obres, la fantasia per a banda Wild West.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info