Celebrem el Dia del Pare amb tú

Taller Experimenta a casa en streaming

Dia: 19/02/2021

Horari: 19 h

Població: Amposta

Lloc: Streaming

Creieu que un ou pot surar a l’aigua? Sereu capaços de fer ballar unes llenties? I si fem “volar” el pebre? Aquests són alguns dels reptes que Eva Pocurull, investigadora del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV, i Barbara Vastenavond, del Departament d’Enginyeria Química de la URV, us proposaran a la segona edició dels Tallers “Experimenta a casa”. Durant una hora posaran el mètode científic en pràctica apropant fenòmens científics experimentant amb la densitat, una reacció àcid-base, l’electricitat estàtica i una reacció de combustió. 

Es connectaran en streaming via YouTube des d’una aula del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili proposant cinc experiments per fer en família el divendres 19 de febrer de 2021 a les 19h. 

  • Més informació en aquest enllaç
  • Inscripció en aquest enllaç  

L’edat recomanada per participar al taller és de 5 a 10 anys, amb l’acompanyament d’un adult. Un cop inscrits es facilitarà l’enllaç a la sessió i tot el material necessari per realitzar des de casa els experiments (productes bàsics que tothom acostuma a tenir a casa). Entre experiment i experiment hi haurà la possibilitat què els participants facin preguntes a través del xat.

Taller Experimenta a casa en streaming

Tipus activitat: Activitats familiars

Organitza: Programa Repte Experimenta de la URV


EbreActiu, revista d´oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info