AMPOSTA FAS GOIG

Exposició “Muntanyes” de Jep Colomé

Dies: del 08/06/2017 al 16/07/2017

Població: Amposta

Lloc: Sala d’exposicions temporals del Museu de les Terres de l’Ebre

Inauguració dijous 8 de juny a les 19.30 h

MUNTANYES

Muntanyes petites, potser massa petites perquè algú els diga muntanyes. Ja ho sé, natros, d’un tros de secà, en diem muntanyeta. Muntanyes de coscolls, argilagues i romer -les del coll de l’Alba, el Boix i també Cardó-; de pi i carrasques, d’estes poques. Més esveltes i frondoses són les del Port, més esquerpes i més mascles. De vegades, són tempestes; d’altres, vent i núvols, després, boires. La calma és una línia d’horitzó on apareix el Delta; a la Caramella, es guarden rostres a les roques; molt prompte surt la lluna al coll de l’Alba. Trossets de muntanyes, sentides, íntimes.Són les meues muntanyes i sé que no en trobaré de millors. És la meua visió. Un treball encara, realitzat al llarg d’un any. Mirada subjectiva, íntima i sentida.

A l’exposició es mostren fotografies de concepte analògic que volen acostar-se al purisme fotogràfic. Les imatges realitzades amb càmera de 35 mm reben, des de l’inici, tractament digital. Així les sals de plata del negatiu i còpia són substituïdes per píxels i gotes de tinta que remeten al seleni.


Jep Colomé Campos
(Tortosa, 1963)

Del 1984 al 1989 estudia fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya a Barcelona. Continua la seva formació assistint a seminaris de conservació, positivat d’alta qualitat i tècniques antigues. Del 1999 al 2002 realitza els estudis de Grau Superior de Fotografia Artística a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tarragona. Professionalment, ha desenvolupat un ampli ventall d’activitats relacionades amb la fotografia: recerca històrica i patrimonial, catàlegs d’exposicions d’artistes de les Terres de l’Ebre, positivat de diverses exposicions de fotografia històrica, coordinació d’activitats culturals —comissariat de Taula de Fotografia Terres de l’Ebre, el 1991— i la docència. Creativament ha participat en una bona mostra d’exposicions tant individuals com col·lectives i ha col·laborat en diversos llibres i revistes culturals.

Exposició “Muntanyes” de Jep Colomé

Tipus activitat: Exposició

Organitza: Museu de les Terres de l’Ebre


EbreActiu, revista d´oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info