EbreActiu, revista d´oci actiu

Carenejant per la serra del Montsià, i visitarem altres racons

Dia: 22/12/2018

Horari: 8 h

Població: Amposta

Lloc: Pavelló Esportiu

La proposta d’excursió a la nostra Serra, aquesta vegada és una caminada que surt del Pantà de Corral Nou, pujant desprès de cara a Matarredona, d’allà anirem a la Foradada, desprès recorrerem tota la Carena/Cresta del Montsià, (de Nord a Sud), fins arribar a la part més alta de la Serra, (la Torreta, 765 m). Ara toca el viatge de retorn, ho farem baixant de cara el Mas de Comú, continuant pel GR92 de cara la Portella, i després al Mas de Matarredona. Arribats al Mas, ja només cal desfer el camí de pujada.

  • Dificultat: Mitjana 
  • Recorregut: 13 Qm 
  • Desnivell positiu: 800 m

Recomanacions generals:

Portar aigua suficient i menjar per tot el dia. Important portar fruits secs, xocolata o altres aliments energètics. Dur roba d’abric, jaqueta i/o altres peces de roba impermeables, i sobretot, un calcer adient per muntanya i amb sola adherent. Cadascú és responsable de la seva pròpia seguretat, així com d’avaluar personalment si està capacitat per fer la sortida, no obstant, l’organització vetllarà per la màxima seguretat de tothom.

Qualsevol dubte envieu un correu electrònic: aeamposta53@gmail.com 

I una cosa més, penseu que anem al Montsià, així que cal portar pantalons i jersei gruixuts, ja que ens podem trobar algun tros del camí amb vegetació tancada.

Carenejant per la serra del Montsià, i visitarem altres racons

Tipus activitat: Sortida / Excursió

Organitza: L’Agrupa. Associació excursionista d’Amposta


EbreActiu, revista d´oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info