AUTO ESTELLER. Els teus concessionaris SEAT a Amposta, Tortosa i Vinar˛s

Interior analitza la seguretat dels municipis del MontsiÓ amb els alcaldes del territori

El Departament identificarÓ els masos i cases a´llades del MontsiÓ per facilitar les actuacions en cas dĺemergŔncia

7/2/2019

Interior analitza la seguretat dels municipis del MontsiÓ amb els alcaldes del territori | Amposta.info La identificaciˇ es realitza a travÚs d'una targeta magnŔtica identificativa de cada edificaciˇ a´llada


El director dels Serveis Territorials d'Interior a les Terres de l'Ebre, Joan Juan, acompanyat del cap de la Regiˇ d'EmergŔncies a les Terres de l'Ebre, Ricard Exposito, i del cap de la Regiˇ Policial de els Terres de l'Ebre, Josep Maria Estela, es van reunir ahir dimecres amb el Consell d'Alcaldes del MontsiÓ, encapšalat per la seva presidenta, Carme Navarro, per abordar la seguretat del territori i informar-los de les noves mesures que ha endegat el departament.

El director ha explicat als alcaldes el Sistema d'Informaciˇ GeogrÓfica d'EmergŔncies i Seguretat de Catalunya (SIGESCAT) pel qual es creen unes targetes amb codi d'identificaciˇ als masos i cases a´llades. Aquest sistema ja s'aplica a les comarques d'Osona, el BerguedÓ o el MoianŔs. Juan ho ha traslladat als alcaldes perquŔ valorin la seva idone´tat al territori.

A travÚs d'un conveni de colĚlaboraciˇ, el departament d'Interior i els municipis interessats es comprometen a generar una llista ˙nica d'edificacions a´llades a partir de la fusiˇ de les seves dades. L'objectiu de realitzar aquesta base de dades Ús identificar i comunicar millor la ubicaciˇ de les edificacions a´llades en les actuacions en els Ómbits de la seguretat i les emergŔncies.

La identificaciˇ es realitza a travÚs d'una targeta magnŔtica identificativa de cada edificaciˇ a´llada. Amb una trucada al 112 els serveis d'emergŔncia obtenen les coordenades de la edificaciˇ, fet que permet l'activaciˇ dels serveis amb una major celeritat.


Tonda Joiers. Rellotgeria-joieria. Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info