Ebre | El MontsiÓ crearÓ una xarxa d'autocaravanes comarcal

La comarca del MontsiÓ engega un projecte turÝstic innovador per dinamitzar el turisme dĺautocaravanes

20/7/2017

Ebre | El MontsiÓ crearÓ una xarxa dĺautocaravanes comarcal | Amposta.info El projecte ôMontsiÓ, territori camperö vol dinamitzar el turisme d’autocaravanes


El Consell Comarcal del MontsiÓ, coordinat amb el ajuntaments de la comarca, ha solĚlicitat una subvenciˇ a la Generalitat de Catalunya, dintre de la convocat˛ria de plans de foment territorial de turisme, destinada a la creaciˇ d'una xarxa d'autocaravanes comarcal. L'import solLlicitat Ús d'un total de 364.133,35 euros.

ôMontsiÓ, territori camperö oferirÓ als autocaravanistes els serveis necessaris per fer estada a la comarca i contribuirÓ a conŔixer tota la varietat de recursos i serveis de que disposa cadascun dels municipis i de la seva Órea d'influŔncia en el conjunt del territori.

L'objectiu principal d'aquesta actuaciˇ Ús que la comarca del MontsiÓ esdevingui un espai capdavanter entre els autocaravanistes. Cal tenir en compte que aquest Ús un turisme de tot l'any i per tant ha de contribuir a treure estacionalitat turÝstica a la zona, augmentant aixÝ els ingressos anuals del sector.Amposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info