Ebre | El Montsiā crearā una xarxa d'autocaravanes comarcal

La comarca del Montsiā engega un projecte turístic innovador per dinamitzar el turisme d’autocaravanes

20/7/2017

Ebre | El Montsiā crearā una xarxa d’autocaravanes comarcal | Amposta.info El projecte “Montsiā, territori camper” vol dinamitzar el turisme d’autocaravanes


El Consell Comarcal del Montsiā, coordinat amb el ajuntaments de la comarca, ha solˇlicitat una subvenciķ a la Generalitat de Catalunya, dintre de la convocatōria de plans de foment territorial de turisme, destinada a la creaciķ d'una xarxa d'autocaravanes comarcal. L'import solLlicitat és d'un total de 364.133,35 euros.

“Montsiā, territori camper” oferirā als autocaravanistes els serveis necessaris per fer estada a la comarca i contribuirā a cončixer tota la varietat de recursos i serveis de que disposa cadascun dels municipis i de la seva ārea d'influčncia en el conjunt del territori.

L'objectiu principal d'aquesta actuaciķ és que la comarca del Montsiā esdevingui un espai capdavanter entre els autocaravanistes. Cal tenir en compte que aquest és un turisme de tot l'any i per tant ha de contribuir a treure estacionalitat turística a la zona, augmentant així els ingressos anuals del sector.Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info