Ebre | Comenša el tractament contra les larves dels mosquits

El COPATE farÓ aquest pr˛xim dilluns 26 de juny el primer dels tractaments contra les larves dels mosquits

20/6/2017

Ebre | Comenša el tractament contra les larves dels mosquits | Amposta.info


El dilluns 26 de juny, el COPATE realitzarÓ el primer tractament dirigit a les larves dels mosquits que es generen als arrossars perimetrals dels nuclis urbans i urbanitzats del Delta de l'Ebre.

Aquests tractaments s'inclouen dins dels tres que estan programats per a la campanya 2017, i que es desenvoluparan d'aquÝ fins a mitjans agost.

Amb aquests tractaments, abans el CODE i ara el COPATE, fa mÚs de 20 anys que es contribueix a rebaixar les poblacions de mosquits presents a les nostres terres, utilitzant les metodologies mÚs punteres i alhora mÚs respectuoses amb el alt valor ecol˛gic que tÚ el nostre territori.

Aquests tractaments es financen grÓcies a les aportacions dels ajuntaments del Delta de l'Ebre, la Diputaciˇ de Tarragona, els Consells Comarcals del Baix Ebre i MontsiÓ, i la Generalitat de Catalunya.

Els tractaments s'inicien a l'hemidelta esquerre, a les zones de l'Ampolla-Camarles, l'Aldea, Deltebre i Riumar, per passar a l'hemidelta dret, on es faran les zones d'Amposta, Eucaliptus, Poble Nou, Sant Jaume d'Enveja, els Muntells i Sant Carles de la RÓpita, representant un total de 2.100 hectÓrees d'arrossars perimetrals tractats.

En funciˇ de la climatologia, aquest primer tractament pot variar, es preveu que es perllongui durant tota la setmana.

ComentarisAmposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info