Amadea Ferreres serÓ la nova Defensora del CiutadÓ d'Amposta

La capital del MontsiÓ recupera aquesta figura desprÚs de tres anys

27/11/2017

Amadea Ferreres serÓ la nova Defensora del CiutadÓ dĺAmposta | Amposta.info Amadea Ferreres serÓ la nova Defensora del CiutadÓ d'Amposta


DesprÚs de tres anys, Amposta recuperarÓ la figura del Defensor del CiutadÓ. Ho farÓ aquest dilluns 27 al ple ordinari de novembre, quan estÓ previst que s'aprovi el nomenament d'Amadea Ferreres com a quinta Defensora del CiutadÓ del municipi. No serÓ, per˛, fins l'1 de gener quan es faci efectiu aquest nomenament. AixÝ ho ha explicat l'alcalde d'Amposta, Adam TomÓs, en el marc de la roda de premsa prŔvia al ple, en la que ha comparegut acompanyat de la pr˛pia Ferreres, i tambÚ del primer tinent d'alcalde i regidor de Governaciˇ, Miquel Subirats. ôHem mantingut converses amb tots els grups municipals per consensuar el nom de la persona designadaö, ha explicat l'alcalde, tot afegint que ôtant el PSC com el regidor German Ciscar consideren que no cal aquesta figura i per tant no s'ha entrat en negociacions per consensuar el nomö. ôSÝ que ho hem fet amb CiUö, ha assegurat, ôi Ús per aix˛ que amb tota probabilitat s'aprovarÓ en primera volta la designaciˇ d'Amadea Ferreres com a Defensora del CiutadÓ, amb les 3/5 parts que es necessiten per fer-hoö.

Ferreres, vinculada al Partit dels Socialistes de Catalunya, va ser escollida entre la vintena de currÝculums que es van presentar quan es va obrir la convocat˛ria per ocupar el lloc de Defensor/a del CiutadÓ al 2014. Ferreres va ser regidora de Serveis Socials i Sanitat durant l'alcaldia del socialista Josep Maria Simˇ. ôVaig presentar el currÝculum perquŔ m'agrada el servei a les persones i acompanyar-los amb tot el que pugui a l'hora de resoldre les seves queixesö, ha assenyalat la Defensora del CiutadÓ.

L'any 1987, Amposta es va convertir la primera ciutat de l'Estat espanyol en tenir la figura de Defensor del CiutadÓ.

Condecoracions i Felicitacions a la Policia Local

El ple d'aquest dilluns tambÚ portarÓ a aprovaciˇ atorgar Condecoracions i Felicitacions a agents de la Policia Local. En concret, es tracta dels dos agents que es van tirar al Canal per salvar la vida d'una dona que va caure-hi, a qui se'ls entregarÓ la Medalla de Bronze d'Honor al MŔrit. Tanmateix, tambÚ es felicitarÓ de manera p˙blica i individual a tres agents mÚs que van participar en el salvament. Ampliaciˇ de les ajudes a l'habitatge a tota la ciutat.

Un altre dels punts destacats de l'ordre del dia Ús l'aprovaciˇ de les bases dels ajuts a la rehabilitaciˇ. Tal i com ha explicat l'alcalde, ôl'any passat les ajudes, que anaven destinades als barris de la Vila, Quintanes i Grau, ara s'han ampliat a tot el municipiö.Amposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info