AUTO ESTELLER. Els teus concessionaris SEAT a Amposta, Tortosa i Vinar˛s

L'Ajuntament d'Amposta posa en marxa un programa per enfortir els vincles entre pares i fills de secundÓria

El programa ĺLÝmitsĺ estÓ destinat a la prevenciˇ en lĺÓmbit de les addiccions

etiquetes   salut, societat, amposta

27/12/2019

L’Ajuntament d’Amposta posa en marxa un programa per enfortir els vincles entre pares i fills de secundÓria | Amposta.info


Incrementar les relacions familiars i disminuir la conflictivitat entre pares i fills. Aquest Ús l'objectiu que mou el programa ĹLÝmits', que pretÚn millorar la comunicaciˇ i enfortir els llašos i vincles entre els pares i fills. ĹLÝmits' estÓ destinat a la prevenciˇ en l'Ómbit de les addiccions i va dirigit a mares i pares de l'alumnat de secundÓria. El projecte, desenvolupat per professionals de la Fundaciˇ AEC GRIS, consta de tres sessions, una per setmana, amb una durada d'una hora i mitja cadascuna. Aquestes reunions serveixen per capacitar als pares i mares en l'establiment de les normes i supervisiˇ de la conducta, amb pautes clares i coherents a fi d'utilitzar mŔtodes de disciplina positiva i incrementar les estratŔgies de resoluciˇ de problemes en l'educaciˇ dels fills.

L'assistŔncia a les sessions Ús lliure i voluntÓria i es realitzarÓ en els centres educatius que s'adhereixin al programa. En la primera fase, seran els pares i mares de l'Institut Ramon Berenguer IV qui comenšaran amb aquestes reunions.

El programa ĹLÝmits', dut a terme per l'Órea de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Amposta, compta amb la colĚlaboraciˇ de les diferents AMPES i centres educatius de secundÓria.


Per: Redacciˇ

Foto: Amposta.cat


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)


Amposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info