BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

Un treball sobre el primer Ajuntament democrātic a Amposta, Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d'Amposta

És de l’alumne de l’Institut Ramon Berenguer IV, Silvestre Bel Arasa

2/7/2019

Un treball sobre el primer Ajuntament democrātic a Amposta, Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta | Amposta.info El premi es va entrega el divendres 28 de juny al salķ de plens de l'Ajuntament. Foto: cedida


El treball ‘Postfranquisme a Amposta: 40 anys del primer Ajuntament democrātic d'Amposta', de Silvestre Bel Ara, alumne de l'Institut Ramon Berenguer IV d'Amposta ha estat reconegut amb el Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d'Amposta, que enguany arriba a la dotzena ediciķ. El premi es va entregar el divendres 28 de juny al salķ de plens de l'Ajuntament d'Amposta.

Aquest reconeixement, que entrega l'Ajuntament d'Amposta i l'Institut d'Estudis Comarcals del Montsiā, estā dotat amb 400 euros i l'ediciķ del treball en format llibre. El treball que enguany s'ha reconegut fa una descripciķ i anālisis d'aquell primer mandat democrātic a l'Ajuntament d'Amposta després de l'etapa franquista.

El Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d'Amposta vol recončixer aquells treballs de recerca sobre aspectes relacionats amb Amposta, la comarca del Montsiā i les Terres de l'Ebre. Enguany s'han presentat un total de set treballs.


Un treball sobre el primer Ajuntament democrātic a Amposta, Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta | Amposta.info


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info