XVIè Concurs fotogràfic «Lo riu és vida»

El programa Bon dia, com estem? es presenta a Vic

Es va presentar en el marc d’una de les sessions de treball del II Congrés de l’Acció Social

9/7/2019

El programa Bon dia, com estem? es presenta a Vic | Amposta.info


La ciutat de Vic va acollir la passada setmana el II Congrés de l’Acció Social. En el marc d'una de les sessions de treball, la coordinadora de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Amposta, Assumpta Eixarch, va presentar, juntament amb l’ Institut Montsià , el projecte «Bon dia, com estem?», un servei d'atenció telefònica a persones grans que viuen soles.


Bon dia, com estem?

Cada dijous al matí, els 22 estudiants de segon curs del CFGM d'Atenció a les persones en situació de dependència de l'Institut Montsià s'encarreguen de trucar a una quarantena de persones de més de 70 anys que viuen soles.

El programa té com a objectiu crear un vincle entre la gent gran i els més joves, tant per donar suport i acompanyament a les persones que viuen soles, com per comprovar el seu estat de salut. Pel que fa a l'àmbit formatiu, la iniciativa també ofereix als alumnes del CFGM d'Atenció a les persones en situació de dependència establir un contacte real amb persones d'edat avançada o amb necessitats determinades per atendre'ls i tenir-ne cura, una part fonamental de Cicle Formatiu que estan cursant.


El programa Bon dia, com estem? es presenta a Vic | Amposta.info


Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info