EbreActiu, revista d´oci actiu

L’Escola Agrària d’Amposta organitza un curs de Permacultura

La Permacultura és una eina de disseny de finques agrícoles que permet crear finques més sostenibles on s’optimitza la captació, l’ús i el reciclatge dels recursos naturals disponibles

31/1/2019

L’Escola Agrària d’Amposta organitza un curs de Permacultura | Amposta.info El curs té una durada de 35 hores


L'Escola Agrària d'Amposta ha organitzat el curs "La Permacultura: una eina de disseny de finques agrícoles", activitat que s'inclou dintre del Pla Anual de formació agrària.

La Permacultura és una eina de disseny de finques agrícoles que permet crear finques més sostenibles on s'optimitza la captació, l'ús i el reciclatge dels recursos naturals disponibles. L'eficiència en l'ús dels recursos és calu per aconseguir una agricultura de futur respectuosa amb el medi i les persones i econòmicament viable.

L'objectiu del curs és presentar i practicar principis i tècniques de disseny de finques, com per exemple l'agroforesteria, la integració de cultius i animals, les construccions bioclimàtiques o la gestió d'empreses.

L'enginyer agrònom i professor de l'Escola Agrària d'Amposta, Oriol Cornellas, la dinamitzadora agroecològica Cecile Thevenot i l'arquitecte tècnic i autoconstructor Jaume Pujol, seran els tres professors encarregats d'impartir aquest curs que consta d'un toal de 35 hores de durada. El temari es repartirà entre els divendres i dissabtes dels mesos de febrer (8 i 9, 15 i 16 i 22 i 23) i març (1 i 2), en horaris de matí i tarda.

El curs té un preu de 54 € i els interessats es poden incriure a l'Escola Agrària d'Amposta. Més informació a agricultura.gencat.cat o a ocornellas@gencat.cat


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info