CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD. La teva visió perfecta. -20% muntura i vidres monofocals

DeepDance, la dansa d'expressió lliure que connecta cos i emocions

El dissabte 18 de març es farà per primer cop a Amposta una sessió de DeepDance, organitzada pel Centre de Ioga La Llavor

9/3/2017

DeepDance, la dansa d’expressió lliure que connecta cos i emocions  | Amposta.infoEl Centre de Ioga La Llavor ha organitzat per al proper dissabte 18 de març i per primer cop a Amposta, una sessió de DeepDance (dansa profunda) una proposta dinàmica de treball corporal i moviment lliure enfocat en la dansa, on la música té una importància cabdal.

El DeepDance és una eina de creixement personal en la qual es busca la integració del cos, l'emoció i la cognició. Durant la sessió es crea un espai de trobada amb un mateix a través del cos i les sensacions, emocions, pensaments, gestos, energies, que tenen via lliure per moure’s i expressar-se. A través del moviment corporal, s'alliberen les càrregues acumulades tant en l’àmbit físic, emocional com mental, que són causades per l'estrès, l’ansietat, la fatiga, el mal humor, apatia, ... El DeepDance transforma a qui el practica en una persona plena de vitalitat, energia, intuició i ganes d’aprendre la vida amb alegria.

L'activitat, que tindrà una durada de 4 hores (de les 16 h a les 20 h), està dirigida a qualsevol persona, sense cap limitació i tampoc és necessari tenir experiència en cap tipus de dansa ni en cap tècnica concreta. És una eina de treball natural, espontània, que permet que el cos s’expressi lliurement,creant el seu propi ritme i estil.

La sessió estarà impartida per Carol Villalón, creadora d'aquest format de dansa, que sorgeix a partir de la seva extensa experiència professional relacionada amb la teràpia Gestalt, l’art, la música (aprofitant els seus coneixements com a DJ) i les múltiples formacions de moviment corporal.

Villalón s'ha format en Arteràpia Gestalt (al Taller de la eaM), en Teràpia Gestalt (Aula amb A.Rams i C.Nadal), Programa S.A.T (en formació) i Psicologia transpersonal de Grof (en formació), abordatge corporal amb Francis Elizalde (bienergética). És formadora a la Fundació Diagrama, membre de l’equip docent de la eaM (escola de arterapia del Mediterrani) i formadora del INJUVE al seu programa Erasmus+.


Més informació a:


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info