Finalitza el cicle de Biografies Ampostines 2018

La biografia de la farmacŔutica Miseric˛rdia Pujol dona per finalitzat el cicle dĺenguany

9/3/2018

Finalitza el cicle de Biografies Ampostines 2018 | Amposta.info

Aquest passat dijous 8 de marš i coincidint amb la celebraciˇ del Dia de la Dona, la sala d’actes del Museu de les Terres de l’Ebre va acollir la conferŔncia "Coia Pujol, farmacŔutica i dona ˙nica", a cÓrrec de Carmen Romances Pujol, tancant aixÝ la 7a ediciˇ del cicle Biografies Ampostines.

"Mario Lˇpez Albiol, professor i home de lletres", a cÓrrec de Mario Lˇpez Albiol i presentat per M¬ Josep Margalef encetava el passat 15 de febrer la sŔrie de quatre biografies d’aquest any 2018.

El 22 de febrer va ser el torn de Carme Rams Margalef , que va poder explicar personalment la seua traject˛ria esportiva amb la conferŔncia "Carmen Rams Margalef, passiˇ per l’handbol", que va estar presentada per Ramon Sicart Rams.

La tercera de les conferŔncies "Joan Bel Guarch, la matemÓtica de l’orat˛ria i l’arribada de l’institut a Amposta" va tenir lloc el passat 1 de marš i va anar cÓrrec de Jaume Buera Bel, un dels nÚts del biografiat.

Finalitza el cicle de Biografies Ampostines 2018 | Amposta.infoAmposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info