EBRE MÒBIL. Concessionari oficial KIA a Amposta i Tortosa

L'ampostina Susanna Lizárraga guanya el VI Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta

Els premis es van entregar en el marc de la diada de Sant Jordi que organitza la Biblioteca

24/4/2019

L’ampostina Susanna Lizárraga guanya el VI Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta | Amposta.info La guanyadora del premi, Susanna Lizárraga. Foto: Ajuntament Amposta


Susanna Lizárraga s'emporta el Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta, organitzat per la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó i l'Ajuntament d'Amposta. Uns guardons que es van entregar durant la diada de Sant Jordi d'aquest 23 d'abril. Amb ‘La carta oculta', un thriller romàntic sobre la màfia i la visibilització LGTBI, l'ampostina va ser guardonada amb el primer premi, que garanteix una dotació econòmica de 2.000 € i la publicació del llibre dins la col·lecció 'Narratives Minor' d'Onada Edicions. L'accèssit, dotat amb 700 €, va ser per a l'escriptor barceloní Enric Fernández Gel.

La guanyadora ha afirmat que el premi ha sigut tota una sorpresa, i que l'obra que va presentar va ser gairebé improvisada: "Quan vaig saber que es feia el concurs, al novembre, ja li havia estat donant voltes a una idea completament diferent. Però quan va arribar la data límit d'entrega vaig veure que aquella història no funcionava. Vaig sentir ràbia, perquè tenia moltes ganes de participar i no trobava una idea, i d'allí va sortir un personatge en ganes de trencar-ho tot". D'altra banda, Lizárraga apunta que la història conté una història d'amor entre dos noies, amb l'objectiu de "visibilitzar les relacions LGTBI".

En aquesta edició s'han presentat un total de 19 treballs i el jurat l'han format l'escriptor Fede Cortés, el crític literari Josep San Abdon, la gestora cultural Mariola Nos, i la secretària del certamen Joana Serret.

El Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta és un guardó biennal que té com a objecte estimular l'hàbit i el gust per la lectura i l'escriptura. Des de fa dos anys, amb l'obra de Fede Cortés ‘Tant de bo fóssiu aquí!', les obres guanyadores del Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta es publiquen sota el segell d'Onada Edicions, dintre la col·lecció ‘Narratives Minor'.EbreActiu.at - La revista digital per a la gent activa


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info