EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta acull la Trobada de tècnics de col·leccions de ciències naturals de Catalunya

Serà aquest dilluns 10 de desembre al Museu de les Terres de l’Ebre. Hi participaran una quarantena de tècnics de museus i col·leccions de ciències naturals de tot el país

5/12/2018

Amposta acull la Trobada de tècnics de col·leccions de ciències naturals de Catalunya | Amposta.info


El proper dilluns dia 10 de desembre, el Museu de les Terres de l'Ebre acollirà la VI Trobada de tècnics de col·leccions de ciències naturals de Catalunya, amb l'assistència d'una quarantena de tècnics de museus i col·leccions de ciències de tot el país.

La temàtica que es tractarà en aquesta edició és la ciència ciutadana i el voluntariat. La trobada té com a objectiu conèixer experiències i debatre la situació actual de la ciència ciutadana i el voluntariat, parlar del seu futur i de les col·laboracions actuals o futures que es poden realitzar en aquest àmbit entre els museus i col·leccions i altres entitats, institucions o particulars.

En el marc de la jornada es realitzarà l'acte de signatura del conveni on es formalitzarà la donació al Museu de les Terres de l'Ebre del fons d'herbari i l'arxiu fotogràfic del botànic Salvador Cardero.

La trobada està organitzada pel Museu de les Terres de l'Ebre juntament amb el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i la Institució Catalana d'Història Natural amb la col·laboració del Servei de Museus del Departament de Cultura.


b{30}Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info